Táto stránka používa Cookies

- používaním stránky súhlasíte s využitím cookies pre zabezpečenie jej plnohodnotnej funkčnosti Viac info

Súhlasím

Typy snímačov hladiny Level Plus

Rodinu snímačov Level Plus tvorí niekoľko typov snímačov hladiny, pričom každý z nich spĺňa požiadavky na presné a flexibilné snímanie, umožňuje merania 3v1 a po ich inštalácii a kalibrácii nie je potrebná ich pravidelná údržba ani rekalibrácia.

Tank SLAYER®
Snímač hladiny Tank Slayer spĺňa požiadavky na presné, robustné a flexibilné snímanie v automatizovane prevádzkovaných skladovacích nádržiach. Ako všetky snímače série Level Plus umožňuje merania 3v1. Akonáhle je snímač nainštalovaný a nakalibrovaný, nie je potrebná jeho pravidelná údržba ani rekalibrácia.

tank slayer

RefineME®
Snímač hladiny RefineME spĺňa požiadavky na presné, robustné a flexibilné snímanie v automatizovane prevádzkovaných nádržiach v náročných prevádzkových podmienkach. Ako všetky snímače série Level Plus umožňuje merania 3v1. Akonáhle je snímač nainštalovaný a nakalibrovaný, nie je potrebná jeho pravidelná údržba ani rekalibrácia.

refineme

SoClean®
Snímač hladiny SoClean spĺňa požiadavky na presné, robustné a flexibilné snímanie v automatizovane prevádzkovaných sanitárnych nádržiach. Ako všetky snímače série Level Plus umožňuje merania 3v1. Akonáhle je snímač nainštalovaný a nakalibrovaný, nie je potrebná jeho pravidelná údržba ani rekalibrácia.

soclean

CHAMBERED
Snímač hladiny CHAMBERED spĺňa požiadavky na presné, robustné a flexibilné snímanie, ktoré je spárované s magnetickým hladinomerom s bezkonkurenčnou flexibilitou, vďaka čomu je vhodný do väčšiny aplikácií. Ako všetky snímače série Level Plus umožňuje merania 3v1. Akonáhle je snímač nainštalovaný a nakalibrovaný, nie je potrebná jeho pravidelná údržba ani rekalibrácia.

chambered

Model MR
Snímač hladiny MR uspokojuje požiadavky na analógové komunikačné rozhranie. Ako všetky snímače série Level Plus umožňuje merania 3v1. Akonáhle je snímač nainštalovaný a nakalibrovaný, nie je potrebná jeho pravidelná údržba ani rekalibrácia.

MR

Model MG
Snímač hladiny MR uspokojuje požiadavky na digitálne komunikačné rozhranie. Ako všetky snímače série Level Plus umožňuje merania 3v1. Akonáhle je snímač nainštalovaný a nakalibrovaný, nie je potrebná jeho pravidelná údržba ani rekalibrácia.

MG

Model MC420
Snímač hladiny MC420 uspokojuje požiadavky na ekonomické analógové komunikačné rozhranie do aplikácií s nebezpečenstvom výbuchu. Model MC420 poskytuje jeden analógový výstup 4 až 20 mA, buď pre meranie hladiny produktu alebo meranie rozhrania dvoch hladín v závislosti od aplikácie.

MC420

Model USTDII
Model USTDII je určený na použitie v podzemných skladovacích nádržiach. Najčastejšie je využívaný práve pri pohonných hmotách na čerpacích staniciach. Ako všetky snímače série Level Plus umožňuje merania 3v1. Akonáhle je snímač nainštalovaný a nakalibrovaný, nie je potrebná jeho pravidelná údržba ani rekalibrácia.

USTDII

 

Eximtech logo

Kontakt

Obchodný názov: EXIM – TECH, s.r.o.
Sídlo: Partizánska cesta 456/76, 97401 Banská Bystrica
Email: eximtech@eximtech.sk
Telefón: +421 48 4147 086
GPS: 48°44'26.00"N, 19°9'54.90"E
IČO: 36055841
IČDPH: SK2020090149